Αυτό το site έχει δημιουργηθεί και είναι διαθέσιμο μόνο σε επαγγελματίες όπως: κανάλια, ραδιόφωνα, περιοδικά, site με web tv ή παραγωγούς. Το download και η αναπαραγωγή των ραδιοφωνικών παραγωγών του Οργανισμού είναι δωρεάν αλλά διέπεται από τους παρακάτω όρους τους οποίους αποδέχεστε αυτόματα μετά το πρώτο σας download:

  1. Η αναπαραγωγή των ραδιοφωνικών παραγωγών μπορεί να γίνει μόνο χωρίς να κοπεί η αναφορά του παραγωγού στο GRDiscovery ή στα μέσα του GRDiscovery.
  2. Απαγορεύεται ρητά η περικοπή των ραδιοφωνικών παραγωγών και το εκ νέου μοντάζ αυτών εκτός και αν εμπεριέχουν διαφημίσεις.
  3. Απαγορεύεται ρητά το ανέβασμα τους σε πλατφόρμες (mixcloud, spotify, apple podcasts κλπ) χωρίς την γραπτή άδεια του GRDiscovery.
  4. Οι ραδιοφωνικές παραγωγές οι οποίες έχουν τοποθέτηση προϊόντος (ΤΠ) έχουν ειδική σήμανση. Όλες οι υπόλοιπες παραγωγές δεν φέρουν καμια τοποθέτηση προϊόντος ή οποιαδήποτε άλλου είδους διαφήμιση στο εσωτερικό τους.
  5. Απαγορεύεται ρητά η μεταπώληση ή και μίσθωση μέρους ή και ολόκληρων τηλεοπτικών παραγωγών του GRDiscovery.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Οργανισμού 2313 25 18 30 (10:00 με 21:00) ή στο mail radios@grdiscovery.com

WordPress PopUp Plugin