Με την νέα αυτή επιλογή μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης τηλεοπτικού περιεχομένου του GRDiscovery με μια απλή συμπλήρωση της φόρμας στο τέλος της σελίδας. Τα αποκλειστικά δικαιώματα αφορούν μόνο ντοκιμαντέρ και ολοκληρωμένες σειρές – εκπομπές. Οι όροι που διέπουν τα αποκλειστικά δικαιώματα είναι οι εξής:

  1. Η διάρκεια χρήσης των δικαιωμάτων είναι 1 χρόνος (365 ημέρες) και μετά επιστρέφουν στο GRDiscovery.
  2. Μέσα στα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις εντός των προγραμμάτων (με banner), στην αρχή, στην μέση και στο τέλος, να ενσωματώσει χορηγούς εκπομπής καθώς και να δημιουργήσει και να πουλήσει ή να δώσει σαν δώρο dvd των τηλεοπτικών παραγωγών.
  3. Επιτρέπεται η εκ νέου μίσθωση των τηλεοπτικών παραγωγών μέσα στην διάρκεια του 1 έτους, μόνο σε άλλους περιφερειακούς σταθμούς της ίδιας εμβέλειας.
  4. Η έναρξη και η λήξη των δικαιωμάτων αναγράφονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν υπάρχει σιωπηλή παράταση αυτών παρά μόνο έγγραφη.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές που μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης είναι (η λίστα έχει τακτική ανανέωση) :

Για να αποκτήσετε αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με αναγραφή την ή τις τηλεοπτικές παραγωγές που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.