Με την νέα αυτή επιλογή μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης ραδιοφωνικού περιεχομένου του GRDiscovery με μια απλή συμπλήρωση της φόρμας στο τέλος της σελίδας. Τα αποκλειστικά δικαιώματα αφορούν μόνο ραδιοφωνικές εκπομπές. Οι όροι που διέπουν τα αποκλειστικά δικαιώματα είναι οι εξής:

  1. Η διάρκεια χρήσης των δικαιωμάτων είναι 1 χρόνος (365 ημέρες) και μετά επιστρέφουν στο GRDiscovery.
  2. Μέσα στα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις εντός των προγραμμάτων, στην αρχή, στην μέση και στο τέλος, να ενσωματώσει χορηγούς εκπομπής.
  3. Επιτρέπεται η εκ νέου μίσθωση των ραδιοφωνικών παραγωγών μέσα στην διάρκεια του 1 έτους, μόνο σε άλλα περιφερειακά ραδιόφωνα της ίδιας εμβέλειας.
  4. Η έναρξη και η λήξη των δικαιωμάτων αναγράφονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν υπάρχει σιωπηλή παράταση αυτών παρά μόνο έγγραφη.

Οι ραδιοφωνικές παραγωγές που μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης είναι (η λίστα έχει τακτική ανανέωση) :

Για να αποκτήσετε αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με αναγραφή την ή τις ραδιοφωνικές παραγωγές που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    WordPress PopUp Plugin